Goud + nieuw telefoonnummer - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu Goud + nieuw telefoonnummer - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu

Goud + nieuw telefoonnummer

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Henk

17 Augustus 2008 | China, Beijing

Juichend liep ik door het hotel heen. Geweldig, nog steeds kan ik het bijna niet geloven. Met het uur werd ik depressiever, want erg overtuigend heeft het NL team niet gepresteerd. Theo Bos die valt en vervolgens meldt niets meer van dit toernooi te verwachten, een huilende Veldhuis die het ook niet meer weet. Nee, tis echt drama.

Maar gelukkig, daar waren ze! Van Eupen en Van der Kolk pakten dan toch nog die broodnodige gouden medaille! Op de hotelkamer van reisgenoot Jorrit werd ook flink geschreeuwd en met rare dansjes in de hal vierde ik de prachtige medaille.

Ondertussen heb ik ook een nieuw telefoonnummer, de oude zal ik ook niet meer checken. Dus mocht je mij willen bereiken via SMS of telefoon kan dat via nummer: 008613718549937

En geweldig dat ook de 'acht' weer zilver haalt. Dat wordt een leuk feestje vanavond!

Oh ja, de nieuwste foto's staan op de volgende link: http://www.mijnalbum.nl/Album=CPUDBLXV

Ciao!

• 17 Augustus 2008 - 10:20

Mario:

Gaat alles wel goed met je Henk? Je ogen zien er zo vermoeid uit!

• 17 Augustus 2008 - 18:52

Johan:

Wat is er met frits zijn ogen gebeurd???

• 18 Augustus 2008 - 07:33

René:

Ha die henk

De humoristische en makkelijk te lezen stukjes geven jou China ervaringen voor ons als lezers een aangename toevoeging in het volgen van de de olympische spelen. Bedankt Henk.
    O ja nog wat! Naast het het feit dat jij er van nature al erg goed uit ziet( weet je zelf ook). Is toch het Nello effect op de foto's duidelijk zichtbaar. .

De Roggeakker groeten

• 18 Augustus 2008 - 12:11

Henk:

Beste familie Burgers,

Jullie hebben helemaal gelijk, het Nello effect is duidelijk zichtbaar. Of misschien is nu juist wel zichtbaar dat ik al een tijdje niet meer bij Nello geweest ben, dat is misschien dichter bij de waarheid.

Dus Nello, zou je even over kunnen vliegen om mijn kapsel perfect te maken? Vliegkosten mag je declareren bij de BDU!

Ciao,