Aziaten zijn echt gaaf!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk
26 Augustus 2008 | China, Shanghai
Dan het grote nieuws van vandaag: Shanghai is velen malen leuker dan Beijing! Echt, wat een contrasten zeg. Hieronder zal ik drie foto’s posten die dat contrast een beetje duidelijk maken. Het westerse gedeelte van Shanghai is in mijn ogen indrukwekkender dan het Manhattan van New York, terwijl het lijkt alsof de middeleeuwen rondom mijn hostel nog niet zijn afgelopen. Als ik die lijn mag doortrekken, is Beijing het Washington DC van China. Gelukkig dat ik eerst in Beijing geweest ben, anders had het een teleurstelling kunnen worden.
Ben vandaag naar een mooie Amerikaanse boekhandel geweest, kon ik mijn hoeveelheid boeken lekker uitbreiden. Ook hadden zij de complete collectie van lonely planet gidsen. Echter, eentje ontbrak er, die mochten ze niet verkopen. Het zal u niet verbazen dat dat de uitgave over China is. Waarschijnlijk staan er een paar zinnen in die niet al te gunstig voor China zijn.
Tot de volgende bijdrage!
Henk
26 Augustus 2008 - 13:07
Charles:
ik ben sprakeloos, pas in Shanghai kom je erachter dat Aziaten echt gaaf zijn. Wat heb je gedaan terwijl jij tegenover mij zat? Heb je geslapen? Ook in Scherpenzeel zijn gave Aziaten. -
26 Augustus 2008 - 13:10
Henk:
Charles, jij bent een oer Nederlander pur sang! (dat laatste is volgens mij maleis, maar goed)
En ja, ik beken het, ik had het even gehad hier. -
26 Augustus 2008 - 13:14
JJ:
Beetje jammer blijft het interessant doen met de plaatsnaam Beijing. In mijn ogen en vele anderen is het gewoon Peking hoor, modern gedoe van je... Je zegt verdorie toch ook geen Berlin en Paris. Toch veel plezier gewenst in Shanghai (mag ik het gewoon zo zeggen?). -
26 Augustus 2008 - 13:50
Rudy:
Ik kijk op tt-pagina 316 en zie daar tot mijn verbazing een bekende naam staan haha. Niet te boos worden op dhr Vermeulen heh?
ciao! -
27 Augustus 2008 - 08:12
JJ:
Wat een multimediale geldingsdrang Bonus (krant, televisie, internet, crazy mac). Vier toch eens vakantie man! In plaats van je druk te maken over die ranzige Amerikanen...