En wederom een update! - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu En wederom een update! - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu

En wederom een update!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Henk

21 Augustus 2008 | China, Beijing

Jullie begrijpen vast dat het flink zwaar is voor mij. De vermoeidheid slaat flink toe en ondertussen schrijf ik mij ook suf voor de krant. Maar gelukkig heb ik nu even een paar momenten vrij. Tijd om de mensen thuis weer eens gerust te stellen, ik leef nog steeds...

Gisteravond geweldige sport gezien, namelijk de dames van het hockeyteam. Heb genoten van hun wedstrijd. Schijnbaar was Maradona er ook, maar die heb ik niet gezien. Wat ik wel gezien heb was de warming-up van de Argentijnse vrouwen. Hieraan kon je al zien dat het fout zat. Ze begonnen namelijk te voetballen! Tja, ze waren duidelijk bij de verkeerde sport aanbeland (vandaar dat Maradona er ook zat natuurlijk). In dat licht bezien valt de 5-2 uitslag nog best mee!

In de finale moeten ze nu tegen Chiao, oftewel China. Ik heb net twee uur geleden een mooie deal gemaakt. Mijn atletiek kaartje lever ik in en daarvoor krijg ik de finale hockey! Geen slechte deal, al zeg ik het zelf. Mochten de mannen ook in de finale komen, zou ik die misschien ook kunnen kijken, daar ben ik nog mee bezig.

Waar ik mee ga staken is mijn pogingen om kaartjes voor waterpolo of hockey vandaag te regelen. Voor waterpolo is het gewoon niet mogelijk en ik besluit nu maar beide evenementen in het HHH te bekijken.

Veel plezier straks, dan heb ik dat ook!

Ciao,
Henk

• 21 Augustus 2008 - 21:02

Rudy:

Succes morgen/vandaag bij die Hockeydames. Schreeuw ze maar lekker naar de Oranje plak haha

ciao!!