Aangekomen! (op de bestemming...)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk
28 Juli 2008 | Zuid-Korea, Seoel
Gisterochtend vroeg vertrokken we (na niet zo heel veel slaap) naar Schiphol. Vader en Martin brachten ons weg (hiervoor nog dank!). Na 1 uur vliegen kwamen we in Frankfurt aan. Jurre nam de gelegenheid te baat zijn Duitse kennis te etaleren en drie uur later zaten we wederom in het vliegtuig.
Wat er toen gebeurde tartte ieders voorstellingsvermogen. Met drukkende warmte stapte we het vliegtuig in, dat binnen no time veranderde in een bestelwagen van het ijspaleis. De ijspegels hingen aan mijn neus en de pas geserveerde thee was plots 'ice-tea' geworden. Kortom, het was verschrikkelijk koud. Met dekens heb ik mij nog geprobeerd warm te houden, maar ik houd er serieus rekening mee dat mijn grote teen definitief afgevroren is...
Na 11 uur vliegen zonder slaap zijn we een uurtje of 4 geleden aangekomen. Het kostte ons wat tijd om bij het hostel te komen, maar taalvirtuozen als Jurre en ondergetekende draaien hun hand niet om voor een woordje Koreaans!
Op dit moment voel ik mij zo moe als een wielrenner die zonder doping de tour gereden heeft op een oma-fiets.
Schijnbaar heb ik net een half-uurtje geslapen (zegt Jurre, dus dan is het waar), maar voor deze jongen is dat nog lang niet genoeg. Ik kan niet wachten om het bed wederom in te klauteren!
Het hostel zit er erg Koreaans uit. Dit betekent dat de bedden 1m50 lang zijn en dat je onder de douche moet opletten dat je niet met je knie tegen de douchekop stoot. Maar gezellig is het wel!
Groeten,
Henk
P.S. Thomas Dekker, hij blijft ook hier de gemoederen bezig houden!
28 Juli 2008 - 10:41
Rudy:
Hallo heren,
Goed dat jullie zijn aangekomen, blijft toch altijd een verrassing of je in het juiste land terecht komt. Maar misschien heeft de piloot dit keer niet zoveel alcohol genuttigd als jullie haha...
P.S. Thomas Dekker en de Rabobank gaan zeer wrs uit elkaar. -
28 Juli 2008 - 11:23
Marcel:
He jongens Veel plezier daar. Henk laat je het hoofd niet gekmaken door onze complotdenkende marxist. En Jurre laat je niet gekmaken door onze rasprovocateur. -
29 Juli 2008 - 11:59
De Aal:
Het personeel van Lufthansa staakt dus jullie komen nooit meer terug in het koude kikkerlandje!
O ja nog even voor Jurre. Wil je je sms ff beantwoorden want ik krijg vragen over de voetbalbijlage. Is er nog helemaal niets uitgezet? -
29 Juli 2008 - 14:01
Redactie BK:
Henk en Jurre, kunnen we deze verhalen doorplaatsen in de Barneveldse Krant onder het kopje 'Peking praatjes'