Edith Bosch?
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk
13 Augustus 2008 | China, Beijing
Op de weg naar het stadion bleek maar weer eens hoeveel geluk wij hadden met deze kaartjes, onophoudelijk kregen wij te horen: “Do you got tickets?”. Natuurlijk kwam het niet in ons op om deze prachtige kaartjes te verkopen. Morgen of overmorgen hoop ik een filmpje van een pauze-act te laten zien, geweldig entertainment!
Ik ben net samen met Jurre en Jorrit (een wereldreiziger) van het judo teruggekomen. Gezien de prestaties van Edith Bosch hebben Jorrit en ik besloten via de zwarte markt nog kaartjes voor vanavond te kopen. Ik ga dus niet naar de wedstrijd Servie-Argentinie, maar bekijk de halve finale en hopelijk meer, van Edith Bosch. Jurre wilde liever voetbal kijken.
Hopelijk hebben ‘we’ straks weer wat te juichen, Edith Bosch heeft echt een hele goede kans!
Morgen hebben we weer een moeilijke keuze. Afhankelijk van de prestaties van judoka Grol besluit ik of ik naar het tennis ga (zonder centre-court) of naar het judo.
Dat is echter morgen, over een uurtje ga ik onderweg naar het Judo-stadion!
Ciao!
Henk