Wederom een update... - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu Wederom een update... - Reisverslag uit Beijing, China van Henk Boon - WaarBenJij.nu

Wederom een update...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Henk

14 Augustus 2008 | China, Beijing

En ja hoor, wederom zo'n verschrikkelijke bronzen medaille gehaald door een Nederlander. Judoka Grol behaalde natuurlijk een knappe medaille, daar gaat het niet om. Maar ik zit niet in het stadion om weer zo'n lullige bronzen medaille om de nek van een Nederlander te zien bungelen. Goud! Dat willen we zien. Ik zat naast een Duitse judoka (hopelijk actief op de OS in Londen) die de hele dag als expert het judo gezien had en zij vond Grol met afstand de beste judoka van het toernooi. Knap zuur dan, zo'n bronzen medaille.

Verder heb ik nog de pisbak gedeeld met een beroemde Nederlander. Wie het is zal ik nog niet verklappen, zaterdag lezen jullie het in de Barneveldse Krant!

Verder is het vanaf nu een strijd om tickets geworden. Morgen zou ik naar het honkbal gaan, maar ik heb ook al een kaartje voor het judo. Als daar medailles gehaald kunnen worden (je weet wel, zo'n bronzen...) zal ik daar de voorkeur aan geven.

En als ik nog echt iets wil zien, ga ik gewoon een bezoekje brengen aan Ome Joop de handelaar. Je betaalt er iets meer voor, maar nog altijd is het (vanuit Europa gezien) een schijntje.

Ciao!
Henk

• 14 Augustus 2008 - 18:07

Charles:

een beetje raar verhaal met die pisbak, komt er ook zeep in voor?